Los bericht bekijken
  #318  
Oud 30 juni 2009, 13:36
pjutr's schermafbeelding
pjutr pjutr is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 maart 2008
Locatie: Breda Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Philips 42PDL7906 Cisco8455 Samsung SMT-C7140A
Berichten: 769
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Shape Bekijk bericht
Weet je zeker dat je niet per ongelijk eerder op de avond in de EPG op (OK) hebt gedrukt op dat RTL4 programma? Dan programmeer je de Cisco namelijk om op dat tijdstip naar die zender te springen.

Als je op (OK) drukt terwijl je op een lopend programma staat, gaat ie er gelijk naar toe, maar als het een programma in de toekomst is dan zet je eigenlijk een zap timer.
Toch heb ik sinds de laatste firmware update veel van dit soort storingen. Een EPG opname stopt dan 'spontaan' na 3/4, waarbij de hele box even uit gaat. Sterker nog. Gisteravond was er ook even een hickup te zien bij het bekijken van een eerdere opname. Intussen was er een EPG opname bezig. Plotseling merkten we dat de rode 'R' in het display verdwenen was. Ik wilde de opname met de hand opnieuw starten. Maar in de mini-gids (die te zien is bij overschakelen naar een andere zender) stond de R nog wel goed, dus zou er opgenomen moeten worden. Die 'R 'verdween aan het eind van de opname. Maar uiteindelijk was het resultaat een mislukte opname (te zien aan een verminkt rood bolletje) die inderdaad was gestopt op hewt moment dat de R in het display verdween. Dit mij nu al 2 keer sinds de opdate overkomen. Had ik voorheen niet. Ik heb nu alles gereset naar fabriekswaarden. Hopelijk biedt dat soelaas.