Los bericht bekijken
  #366  
Oud 30 juni 2009, 10:47
Irene1973's schermafbeelding
Irene1973 Irene1973 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 22 oktober 2008
Locatie: Buinen, @Home
Ziggo Internet: Internet Z2, Motorola
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TheGrouch Bekijk bericht
Volgens deze pagina uit de handleiding interactieve televisie wordt geadviseer om de breedbandversterker met de ingang meteen op het abonne overname punt (het 1e punt waar je signaal binnenkomt) aan te sluiten en dan internet op de 1e uitgang en de cisco op uitgang 2 of 3 of 4, afhankelijk van de afstand.
Tussen het aop en de cisco mogen geen andere versterkers of splitters zitten, behalve de meegeleverde breedbandversterker en retourgeschikte (enkelgats) muurdozen.

Ja klopt! De breedbandversterker heb ik rechtstreeks op het aansluitpunt in de meterkast aangesloten. Normaal zit dan de aansluiting voor alle tv aansluitpunten in het huis op de huisversterker, dus die moest ik dan op de 0db aansluiting aansluiten. De tv waar ITV op moet komen (in de woonkamer) moet dan niet op de huisversterker, maar in de breedbandversterker en dat klopt ook want via de huisversterker lukt het niet om ITV te installeren (heb ik getest).

Ik heb voor de bepaling van de positie in de breedbandversterker rekening gehouden met de afstanden. Internet heb ik namelijk in het souterrain (verdieping onder de grond), ITV tv staat in de woonkamer (meerst dichtbij de meterkast) en de slaapkamer is op de 1e verdieping.

Leek me een logische beredenering, maar ik ga wel wat switchen!