Discussie: Klacht: Teletekst BBC 1 en 2 verdwenen?
Los bericht bekijken
  #25  
Oud 29 juni 2009, 20:54
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Riparius Bekijk bericht
Als de ontvangstproblemen met ondertiteling via BBC teletekst pagina 888 te wijten zouden zijn aan bijv. de ingebruikname van andere apparatuur door de BBC, dan lijkt het mij dat je met je klacht in eerste instantie bij de BBC moet zijn, en niet bij Ziggo.
Wie zegt dat de BBC van andere apparatuur gebruik is gaan maken? Het enige dat ze gedaan hebben is volgens mij het verwijderen van de verwijzing naar pagina 100 als start pagina voor de normale teletext. Er is nog wel een verwijzing naar pagina 888 voor de ondertiteling. Zo ziet het er tenminste uit voor de digitale uitvoering van BBC 1 en BBC 2 in Ziggo/Casema/Multikabel gebied.

Er zijn ontvangers die er niet goed tegen kunnen dat er geen start pagina is gedefinieerd voor de normale teletext en dan de aanname doen dat er helemaal geen teletext is, dus ook geen ondertiteling via teletext. Wie zegt mij dat er in bepaalde regio's van het volledige Ziggo gebied niet van dergelijke digitale ontvangers bij Ziggo staan voor het genereren van het analoge TV signaal? In dat geval zal Ziggo toch echt aan de bak moeten om een update te krijgen voor die ontvangers.