Los bericht bekijken
  #1  
Oud 29 juni 2009, 18:27
Nivkbak's schermafbeelding
Nivkbak Nivkbak is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 29 juni 2009
Locatie: Maastricht@Home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra, Ubee EVM 3200
Berichten: 10
Standaard Order annuleren en opnieuw plaatsen

Hallo,

Onlangs via Ziggo mijn losse abonnementen omgezet naar een Alles-in-1 Extra, dit was maar 75 eurocent duurder per maand voor een redelijke internet snelheidsverhoging. Na de order te hebben geplaatst kwam ik de volgende ochtend na wat surfen op breedbandwinkel.nl terecht. Daar kan men het abonnement van Ziggo bestellen voor dezelfde prijs en krijg je er ook nog een Logitech Harmony 555 afstandsbediening bij.
Via email kwam ik er al snel achter dat het niet mogelijk was deze te krijgen via de order op Ziggo.nl. Dus heb ik deze order proberen te annuleren, dit was mogelijk en zou geregeld worden. Na een dag was het abonnement op mijn.Ziggo nog niet gewijzigd van Alles-in-1 Extra naar Z3 wat ik voorheen had, ook waren inmiddels al de bevestigings papieren aangekomen. Even gebeld en het bleek dus zo te zijn dat ik een maand vast zat aan het Alles-in-1 Extra abonnement van Ziggo voordat ik hetzelfde abonnement weer kan bestellen bij breedbandwinkel.nl. Is het niet mogelijk een order geplaatst via Ziggo te annuleren zonder dat je er direct een maand aan vast zit?
Nog iets anders, op een van de brieven staat een modem activatiecode en wachtwoord. Zijn deze voor het modem wat ik al had of gaat er nog een ander modem geleverd worden? Ik zie namelijk nergens vermeld staan op de brief waar en wanneer ik deze code moet gebruiken.

Alvast bedankt!