Los bericht bekijken
  #6  
Oud 29 juni 2009, 16:13
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door marivermeer Bekijk bericht
nog even een kleine aanvulling,
Het gaat hier nu om digitale tv, maar als ik het forum eens na pluis dan hebben toch wel erg veel mensen problemen. Is het niet met interactieve tv, dan wel met telefonie of met weet ik wat allemaal. En dan ligt het aan de gebruikers ???
Je zult het wel niet leuk vinden om te horen, maar ja: het ligt in de meeste gevallen aan de gebruikers. Het feit dat je hier veel mensen ziet klagen (inclusief jezelf) zegt bij de door jou geschetste ontvangstproblemen zo goed als niets. Mensen bij wie alles wel goed werkt hebben namelijk geen reden tot klagen, dus zie je die ook veel minder op dit soort fora. Daardoor ontstaat een scheef beeld.
Citaat:
Het is gewoon ronduit vaak slecht gesteld.
En wat betreft de freezes, het gaat weken goed en dan begint het weer. Zouden mijn kabels of wat dan ook na een aantal weken plots gaan denken: hey het ging goed dus nu weer problemen maken.
Het ligt dus vaak niet aan de gebruikers.
Die conclusie kun je niet trekken. Intermitterende problemen kunnen ook veroorzaakt worden door slecht aansluitmateriaal of corrosie e.d., waarbij dan de weersgesteldheid (temperatuur, vochtigheidsgraad) een rol zou kunnen spelen.