Los bericht bekijken
  #750  
Oud 28 juni 2009, 18:56
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pimz3001 Bekijk bericht
Duidelijk, maar volgens mij gaat het Remcob niet om deze specifieke update, maar om het gegeven dat er kwa Sony blijkbaar toch wel íets mogelijk is.
Het is al sinds de release van de W5500 serie duidelijk dat de firmware in deze toestellen door de gebruiker is te updaten. Dat staat namelijk ook gewoon in de handleiding. De vraag was alleen of Sony aan eindgebruikers updates ter beschikking zou stellen, en op welke manier dat dan zou gebeuren. Die vraag is inmiddels beantwoord, updates kunnen door Sony via internet ter beschikking worden gesteld en zijn door de gebruiker met een USB stick in het toestel te laden.

Dit is echter niet de enige manier waarop updates in het toestel kunnen worden gebracht. Ook via de kabel zijn updates mogelijk, als deze (door Ziggo bijvoorbeeld) ter beschikking worden gesteld. Ik heb echter al gewaarschuwd dat je daar uiterst voorzichtig mee moet zijn, omdat Ziggo voor certificatie kan (en zal) eisen dat bepaalde bestaande functionaliteiten worden geblokkeerd. Het is maar de vraag of je je gloednieuwe TV door Ziggo kreupel wil laten maken. Ik niet in ieder geval.