Los bericht bekijken
  #192  
Oud 28 juni 2009, 17:13
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bullet NL Bekijk bericht
Ondanks jou verwachting is het zo dat deze "mogelijke" aanloopproblemen niet aan Ziggo hoeft te liggen. Het kan net zo goed bij de NPO liggen als bij een andere partij. (kan me niet herinneren dat vorig jaar bij de test NED1 HD veel problemen zijn geweest door Ziggo) Sterker, men was zeer allert en heeft o.a. dankzij input van gebruikers besloten om van 720p naar 1080i te gaan.
Ik zeg dat ik aanloopproblemen verwacht, maar ik heb toch nergens gezegd dat die op het conto van Ziggo zouden zijn te schrijven?
Citaat:
En ook nu kan het nog zo zijn dat het bron materiaal niet 1080i is, maar ook voor de NPO zenders omhoog gebracht wordt. waarna ze het voor de SD zenders weer omlaag moeten zetten.
Ik heb nooit iets anders beweerd.
Citaat:
de zender aanduiding wordt pas op het laatste door de NPO aan het signaal toegevoegt. Deze kan daadwerkelijk wel 1080i zijn maar zegt niets over de bron.
Nee, maar dat had ik daarnet ook al duidelijk gemaakt.
Citaat:
Feit blijft, 4 juli zonder tegen spoed weten we het zeker...... tot die tijd blijven het aannames en ongefundeerde meningen. tenzij iemand een officieele mededeling van Ziggo heeft.
Nee, mijn meningen of bevindingen zijn niet ongefundeerd maar gebaseerd op eigen waarnemingen en gevolgtrekkingen. Daar heb ik geen officiële mededelingen van Ziggo voor nodig.