Discussie: Samsung UE40B7020
Los bericht bekijken
  #8  
Oud 28 juni 2009, 13:35
reneke's schermafbeelding
reneke reneke is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 21 juni 2009
Locatie: urmond
Berichten: 5
Standaard

Ziggo website:
Het aansluiten van digitale televisie is zeker niet moeilijk. Je sluit de digitale ontvanger aan op de wandcontactdoos en daarna op de televisie. Je plaatst de digitale ontvanger dus tussenbeide. Daarna volg je de instructies in de handleiding voor het inladen van de zenders en je bent klaar om digitaal televisie te kijken.

Dusss....
Officieel werkt Ziggo alleen met een extra kast. Moderne TV's hebben echter een CI slot waar je met hulp van -bijvoorbeeld- een alphacrypt module een elegantere oplossing hebt. Je stopt de smartcard van Ziggo in de alphacryp, de coax kabel in je nieuwe TV en rollen maar.
Realiseer je dat Ziggo de Alphacrypt niet ondersteunt voordat je voor ruim 100 euro aan de alphacrypt spendeert. Over enkele tijd ondersteunt Ziggo bijvoorbeeld alleen CI+ en heb je alsnog een nieuw kastje of CAM module nodig.

Klopt bovenstaand verhaal? Heb ik het zo goed begrepen? Is het niet frustrerend dat Ziggo alleen werkt met zo'n lompe extra kast en het CI slot en de ingebouwde tuner van je moderne TV -officieel gezien- niet bruikbaar zijn?