Los bericht bekijken
  #741  
Oud 28 juni 2009, 11:27
servaas384's schermafbeelding
servaas384 servaas384 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 28 juni 2009
Locatie: Ziggo
Berichten: 10
Standaard Le32b650

Ik begrijp dat het allemaal niet zo eenvoudig is.
Maar kan Ziggo wel misschien aangeven welke TV's er wellicht ondersteund gaan worden?

Ik heb zelf onlangs een Samsung LE32B650 gekocht. Ik heb nog geen decoder besteld omdat ik hoop dat deze TV wordt ondersteund via CI+ CAM module.
Mocht Ziggo al weten dat deze TV zeker niet ondersteund zou worden zou ik het graag al willen weten. Hoef ik niet voor niks te wachten.

Servaas

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
De lijst zal niet beschikbaar zijn voor 4 juli. We boeken elke week vooruitgang, maar het ziet ernaar uit dat het nog enkele weken gaat duren. Het probleem is dat we geen module of iDTV kunnen goedkeuren zonder dat een combinatie van beide werkt, er bestaat immers geen referentie. Op dit moment voren we duurtesten uit, waar nog een aantal problemen uit voort is gekomen. We hebben 2 CAM modules (Neotion en SMiT) en testen 3-4 verschillende iDTV (Samsung, LG, Sony en Philips).
Elke CAM zal minimaal een 7x24 uur aaneengesloten zonder problemen met minimaal 2 iDTV merken moeten functioneren. Een deel van de te testen iDTV wordt daarbij om de 5 of 20 seconden naar een ander kanaal gezapt. Elke iDTV zal eveneens minimaal met beide CAM moeten werken. Zodra de eerste combinaties hier aan voldaan hebben zullen ze gepubliceerd worden en zal de productie van de betreffende CAM's starten.