Los bericht bekijken
  #737  
Oud 28 juni 2009, 09:55
Skippertje's schermafbeelding
Skippertje Skippertje is offline
Member
 
Geregistreerd: 9 januari 2007
Locatie: -/Multikabel
Berichten: 45
Standaard

[quote=Fjacobse;177446]
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Decibert Bekijk bericht
Iedereen die harde conclusies verbindt aan een streefdatum zit zelf fout, want doet de aanname dat een streefdatum een vastliggende termijn is.

Volstrekte nonsens wat je daar zegt. Van een professioneel bedrijf mag je verwachten dat ze je op de hoogte houden als ze bepaalde data (op wat voor manier dan ook) niet halen.
Je maakt er werkelijk de omgekeerde wereld van!

mvg,
ron
Helemaal mee eens. Het is toch feitelijk van de zotte dat een (groot) aantal mensen die een nieuwe tv willen aanschaffen en terecht kiezen voor het gemaak van een ingebouwde decoder zo op deze manier door Ziggo gegijzeld worden.
Als ik de woorden van Anoniem goed interpreteer dan klopt de uitspraak van Ziggo's helpdesk elders in deze thread op geschreven, over het zal eerder augutus worden, gelijk.
Het werk dat Ziggo doet is op zich prima, maar lijkt wat laat gestart tov de tv's die inmiddels op de markt zijn/komen.
Loewe gaat zelfs zover dat ze in het najaar de recente platformen die nu nog CI hebben gaan upgraden naar CI+. Kijk dat is duidelijke taal en klantgericht werken.
Ik ga binnenkort over tot aanschaf van een TV met CI+ hoogst waarschijnlijk een Philips. En dan zie ik t wel. Dit kan nog wel maanden gaan duren. Gelukkig heeft Philips op zijn TV een sticker met "ondersteunt Ziggo" dus daar zit voor advocaten genoeg voer in mocht het zover komen.

De certificering/ondersteuning van Ziggo van de Humax Fox C stelt ook niks voor, want de problemen met de EPG zijn legio en er wordt niks aan gedaan. Het zijn allemaal mooie woorden, maar de praktijk is dat er altijd dingen niet volledig (=goed) werken. Kijk ook maar naar de problemen met getimde opnames met de Humax 5050. In het ene Ziggo gebied geen problemen in het andere wel (@home vs Multikabel). Gaan ze ook weer testen. Zorg gewoon dat de datastreams gelijke info bevatten en klaar.