Los bericht bekijken
  #6  
Oud 26 juni 2009, 00:08
odin's schermafbeelding
odin odin is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 24 juni 2009
Locatie: heerlen @home
Ziggo Internet: z3
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MrDroopy Bekijk bericht
in ieder geval na aansluiten van de hdmi kabel EERST de tv aanzetten en als die eenmaal aan is, dan pas de decoder. Dan als het nog niet werkt 1 of 2 keer op het (ik dacht) video knopje aan de voorkant van de cisco drukken en kijken of je beeld krijgt. Als dat niet lukt.... helaas.

Lukt het wel, dan via het menu/instellingen de beeldformaten 576p, 720p en 1080i proberen en kijken of het op alles werkt. werkt 1080i: super! werkt alleen 720p: nog steeds hd! Werkt alleen 576p: helaas, alleen SD voor jou, maar in ieder geval beter van kwaliteit dan scart.

Lukt alleen scart, zet m dan onder dezelfde instellingen in ieder geval op RGB.


klopte precies wat je hier verteld, werkt alleen onder scart op RBG het beste, overigens toppie beeld maar is helaas niet zoals het bedoeld is.
tja zou volgens ziggo medewerker van helpdesk technische dienst liggen aan het feit dat mijn ingang op tv DVI is en deze niet het beveiligings signaal herkend die meegestuurd wordt met digitaal signaal.

kortom heb ik niet het idee dat Phillips voor mijn tv een of ander module/ombouwconnector of iets dergelijks heeft zodat ik het kan laten inbouwen en dan gebruik kan maken van interactieve tv.

zal morgen alles inpakken en terug sturen want voor mij is dit interactieve avontuur ten einde... helaas want wat ik zie dmv scart vind ik het heel jammer want mij beviel het nu al...

teleurgesteld maar toch weer wijzer geworden bedank ik jouw voor je reactie en goed advies...