Los bericht bekijken
  #699  
Oud 25 juni 2009, 15:12
firstbas's schermafbeelding
firstbas firstbas is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 31 maart 2009
Locatie: den haag
Ziggo Internet: basic
DTV: geen
Berichten: 14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sjoop1985 Bekijk bericht
Okee, ik hoop dat dit de laatste keer is dat het uitgelegd moet worden.
  1. CI+ is een HARDWARESTANDAARD, als er geen CI+ slot in die TV zit, zal het er ook nooit in komen, ook niet met een update.
  2. Het software verhaal geldt alleen voor TV's MET CI+ SLOT die NU AL OP DE MARKT ZIJN. Dat heeft te maken met het feit dat Ziggo andere softwareversies test en certificeerd dan de software die nu in die toestellen zit.
  3. CI+ COMPLIANCY EN ZIGGO CERTIFICERING HEBBEN ABSOLUUT NIETS MET ELKAAR TE MAKEN. Als Panasonic een TV met CI+ slot uitbrengt en Ziggo hem niet certificeert wil dat niet zeggen dat Panasonic dat model dan niet meer kan/mag verkopen als zijn de CI+ toestel, omdat de CI+ standaard op generlei wijze eigendom is van, of bewaakt wordt door Ziggo. Verder is hier al eerder gezegd dat geen certificering niet zonder meer betekent dat iets niet werkt. In de huidige ("oude") situatie werkt de Alphacrypt ook en die wordt ook niet ondersteund door Ziggo
Zo, sorry voor het schreeuwen, maar het moest effe duidelijk. Misshcien is het handig om een FAQ of zoiets te maken en die op een duidelijk zichtbare/vindbare plaats te zetten? Dat mensen die 70 pagina's niet lezen, kan ik inkomen, maar om nu iedere 2 pagina's weer deze vragen te krijgen van mensen die niet weten hoe de basics van het systeem werken...
Bedankt voor de opheldering, echter ging de kern van mijn vraag over het hardwarematig aanwezig zijn van een CI+ in de panasonic. Daarbij gaf ik aan dat ik "uit berichten van dit forum" de dingen had begrepen, dus ik heb wel degelijk de berichten op dit forum gelezen. ik wilde alleen even verifiëren of ik het goed begreep, dat moet toch mogen?

Groet