Discussie: Vraag: DCR2022 decoder reset spontaan
Los bericht bekijken
  #1  
Oud 25 juni 2009, 10:55
blackjag's schermafbeelding
blackjag blackjag is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 25 juni 2009
Locatie: Rijen (@Home)
Berichten: 3
Standaard DCR2022 decoder reset spontaan

Hallo iedereen,

Sinds een jaar heb ik de DCR2022 decoder van Philips. Eigenlijk werkte deze vrij goed (zonder problemen), tot een half jaar geleden. Vanaf toen gebeurde het regelmatig dat ik 's ochtends zag dat de decoder aangesprongen was (groene lampje brand) nadat ik deze 's avonds op stand-by had gezet (rode lampje brand). Toen ik daarna de TV aanzette bleek de decoder een reset uitgevoerd te hebben. Ik mocht de instellingen weer maken zoals je dat doet als je het apparaat voor de eerste keer aansluit.

Het probleem begon steeds vaker voor te komen (van in het begin om de paar weken tot dagelijks). Rond februari heb ik een firmware update gedaan in de hoop dat dit het probleem oplost. Maar de storing bleef voorkomen.

Eind april heb ik over dit probleem contact gehad met de Philips helpdesk en na wat test heb ik op hun advies het apparaat ter reparatie aangeboden bij de winkel waar ik het gekocht had. Na een week heb ik het apparaat weer teruggekregen met de mededeling dat de printplaat vervangen was.

Vervolgens weer aangesloten en na een week begonnen de reset problemen weer opnieuw. Ik begin sterk het vermoeden te krijgen dat het apparaat reageert op het signaal van Ziggo of iets dergelijks. Ik heb gedurende een week de decoder op stand-by laten staan zonder antennesignaal en toen heeft ie een week niet re-reset.

Heeft hier iemand een idee waar de storing kan zitten? Hebben meer mensen hier ervaring mee?

Alvast bedankt!