Discussie: Oorzaak?
Los bericht bekijken
  #4  
Oud 25 juni 2009, 10:41
Unknown's schermafbeelding
Unknown Unknown is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 30 juni 2008
Locatie: Alkmaar - Ziggo
Ziggo Internet: RTV + Z3 - WebStar
DTV: Geen
Berichten: 373
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Kabab Bekijk bericht
Sorry, voor mijn hele late reactie....

Ik weet dat de kabel bij hun thuis nou niet echt perfect is aangesloten. Het had naar mijn mening wat meters korter gemogen en ook gemoeten maar ja daar valt nu niet heel veel meer aan te doen omdat je domweg gewoon niet meer bij die kabel kunt komen.

Wat mij dus eigenlijk het meest heeft verbaasd in dit geval is dat er voldoende signaal was voorheen en nadat er een nieuwe tv in huis is gekomen het signaal niet toerijkend meer is. Het enige wat me eigenlijk nog te binnen schoot is dat beneden sinds de nieuwe tv de vhs recorder niet meer is aangesloten omdat die niet meer werd gebruikt. Nou heb ik wel eens gelezen dat er in iedere video-recorder ook een signaalversterker aanwezig is. Zou dat nog tot de mogelijkheden kunnen behoren? Door het niet meer aanwezig zijn de video-recorder?

Voor de rest zal ik zo gauw mogelijk even alle details hier plaatsen waar je om had gevraagd om misschien het antwoord voor jou wat makkelijker te maken. Ik kan je wel alvast vertellen dat niet alles in huis is aangesloten met spullen van Hirschmann maar het meerendeel wel.
Controleer als eerst eens de aansluitingen bij de splitters. Monteer die stekkertjes desnoods opnieuw zodat je zeker weet dat alles goed zit. Probeer evt. een andere splitter / versterker om uit te sluiten dat het bij de splitter vandaan komt, etc.