Los bericht bekijken
  #39  
Oud 24 juni 2009, 21:10
peeweetje's schermafbeelding
peeweetje peeweetje is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 24 juni 2009
Locatie: 's-Gravenhage
Ziggo Internet: Alles - 1 - Plus
DTV: Samsung 9401
Berichten: 18
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Datax Bekijk bericht
Ik heb gisteren het Aris modem ontvangen, meld zich keurig binnen een half uur aan. Echter bij het activeren gaat hij meteen naar de pagina waarin staat dat het modem zich niet kan aanmelden. De HD gebeld maar die snapte het in eerste instantie niet, na even wachten kreeg ik te horen dat ze aldaar mijn modem gaan activeren. Zou binnen 4 uur gebeuren. Als dat niet zou lukken moest ik 3 a 5 werkdagen wachten. Helaas is het niet gelukt binnen die 4 uur, dus ik ga maar even afwa88............

Ik ken het verhaal.

Hier al enige tijd geleden ontvangen (12 juni), echter pas gisteravond aangesloten. In eerste instantie duurde het langer dan 1 uur voordat de modem online kwam (= niet online gekomen).
Na 1 uur de klantenservice gebeld en die jongen wist het ook niet en de mensen zouden hem handmatig activeren (de volgende dag).
Vanmorgen brande alle lampjes zoals voorgeschreven dus ik denk laat ik hem gelijk maar even testen.

Modem geactiveerd en kwam hierna op google. Ik ging er vanuit dat alles zou werken. Kom ik vanavond thuis, krijg ik van het thuisfront te horen dat alles de hele dag er al uit ligt. Lampjes welke nu op de modem knipperen zijn ONLINE - LINK - TELEFONIE 1. Zowiezo hebben wij geen telefonie. Dit vondt ik dan ook uiterst merkwaardig. Wederom de klantenservice gebeld en die begrepen het ook niet. Het wordt nu bij de technische helpdesk gemeld en die moeten binnen 3 werkdagen met een oplossing komen. Anders dient er een monteur te komen en die mag niet weg gaan zonder dat het werkt (eis van onze kant, internet werkte hiervoor namelijk altijd goed).

Ik hou jullie op de hoogte