Los bericht bekijken
  #39  
Oud 24 juni 2009, 17:13
zikko's schermafbeelding
zikko zikko is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 21 juni 2009
Locatie: bunschoten spakenburg / casema
Ziggo Internet: alles-in-1 Plus
DTV: Samsung (wil dvb-c voor sony bravia z4500 gebruiken)
Berichten: 1
Question

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
..en drie weken debugging.
Er zijn nog steeds enkele issues, met het gevolg dat nog geen goedkeuring is gegeven. Op dit moment lopen de duurtesten met de modellen die geen problemen meer vertonen. Deze testen duren 7x24 uur. Een aantal toestellen worden daarbij onderworpen aan een zgn zapping aging test, wat inhoud dat er varierend tussen 5-20 seconden continue wordt gezapt. Daarbij mogen geen fouten optreden.
Beste Anoniem van Ziggo,

Wat ik helemaal nergens op het forum kan terugvinden is een antwoord op de volgende vraag:

Wanneer Ziggo binnenkort daadwerkelijk CI+ werkend heeft, heeft dit dan ZEKER tot gevolg dat de klanten met een Alpahcrypt (en een gewone Cam ci) in hun TV geen digitale basiszenders meer kunnen kijken? Of worden de digitale zenders in het basispakket gewoon op de oude manier beschikbaar gesteld zonder extra beveiliging, zodat die (niet ondersteunde) Alphacrypt Cam nog steeds gewoon zijn werk blijft doen zoals nu het geval is?

En als het allemaal "voorlopig" nog zo blijft zoals het nu is, kun je dan ook aangeven of dat voorlopig een maand, jaar of 5 jaar betreft?

Ben van plan om zo'n Alphacrypt aan te schaffen voor onze Sony Bravia Z4500 zonder Ci+, en wil alleen het basispakket digitaal kunnen blijven ontvangen zonder settop box. Maar wil voorkomen dat ik dat ding heb aangeschaft en hij het na een week al niet meer doet.

Als je een antwoordt hebt dan verneem ik dat heel graag van je!

Alvast bedankt.