Discussie: Klacht: Windows
Los bericht bekijken
  #28  
Oud 24 juni 2009, 13:51
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.393
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Robertj Bekijk bericht
Daar heb je gelijk in. Alleen vergeet je dan één ding en dat is dat het niet eenzijdig werkt maar wederzijds. Mensen moeten dan ook met mij mee werken, ik niet alleen met hen. Eenzijdig werkt niet. Bovendien vergeten sommige mensen dat misschien niet iedereen de kennis heeft die zij hebben. Ik lees zo weer nieuwe dingen waarvan ik helemaal geen verstand heb. Zo lijkt het erop dat er (voor mij) beetje bij beetje een aantal kleine stukjes samen vallen totdat ik een (steeds) comple(e)t(er) plaatje krijg. Als er dan mensen in mijn ogen geen geduld hebben en afhaken kan ik er niets mee. Zoals ik al zei: het is wederzijds. En niet iedereen heeft (financieel) de mogelijkheden die anderen wel weer hebben.

Als ik dan dingen lees waar ik geen idee van heb dan ga ik wel snappen dat bijvoorbeeld een router geen 'aanslag' pleegt op de dhcpserver dan ga ik dat snappen. Ik ben een leek op het gebied van hoe het hele netwerk werkt. Ik denk eerder aan wat ik me wel en niet kan veroorloven, financieel gezien. En dat is vaak het probleem met dit soort zaken, mensen weten van elkaar niet hoe anderen er qua kennis en financiele mogelijkheden ervoor staan. Dan is het ook niet gek dat er 'onenigheden' ontstaan.
Je hebt helemaal gelijk

Alleen tot een oplossing komt het niet en ja, als je zelf weigert een router te plaatsen (dé oplossing!) omdat het voorheen wel werkte, maar nu niet meer... wiens 'schuld' is dat dan?

Je hebt geluk gehad dat het zo werkte, maar misschien is er wel iets veranderd in de provisioning in het voordeel van stabiliteit. Tsja, als men niet conform de 'regels' (<- meerdere PC's op 1 modem? -> router!) iets wil gebruiken, zit men zelf op de hete kolen.

Ik kan niet in de financiele situatie van anderen kijken nee, maar goed ook, maar zeg dat dan en draai er niet om heen, want de oplossing blijft een routertje aanschaffen en die heb je al vanaf €25,-. En aangezien er ook wel een mininote vanaf kan, kan een routertje zeker wel. Je rijdt ook geen auto als je de benzine niet meer kan betalen, maar dat terzijde.

Maar goed, nogmaals, jouw keuze.