Discussie: Klacht: Windows
Los bericht bekijken
  #26  
Oud 24 juni 2009, 13:40
Robertj's schermafbeelding
Robertj Robertj is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 29 januari 2009
Locatie: Den Haag
Ziggo Internet: Alles in 1 basis
DTV: standaard
Berichten: 130
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Decibert Bekijk bericht
En waarom niet?

Mensen kunnen je alleen helpen als je meewerkt. Als iets niet nuttig is, beargumenteer dat. Als er ondankbaar gereageerd wordt op mensen die je proberen te helpen, nog afgezien van of je probleem daarmee is opgelost, is het niet vreemd dat diegenen daar geen trek in hebben.
Daar heb je gelijk in. Alleen vergeet je dan één ding en dat is dat het niet eenzijdig werkt maar wederzijds. Mensen moeten dan ook met mij mee werken, ik niet alleen met hen. Eenzijdig werkt niet. Bovendien vergeten sommige mensen dat misschien niet iedereen de kennis heeft die zij hebben. Ik lees zo weer nieuwe dingen waarvan ik helemaal geen verstand heb. Zo lijkt het erop dat er (voor mij) beetje bij beetje een aantal kleine stukjes samen vallen totdat ik een (steeds) comple(e)t(er) plaatje krijg. Als er dan mensen in mijn ogen geen geduld hebben en afhaken kan ik er niets mee. Zoals ik al zei: het is wederzijds. En niet iedereen heeft (financieel) de mogelijkheden die anderen wel weer hebben.

Als ik dan dingen lees waar ik geen idee van heb dan ga ik wel snappen dat bijvoorbeeld een router geen 'aanslag' pleegt op de dhcpserver dan ga ik dat snappen. Ik ben een leek op het gebied van hoe het hele netwerk werkt. Ik denk eerder aan wat ik me wel en niet kan veroorloven, financieel gezien. En dat is vaak het probleem met dit soort zaken, mensen weten van elkaar niet hoe anderen er qua kennis en financiele mogelijkheden ervoor staan. Dan is het ook niet gek dat er 'onenigheden' ontstaan.

Ik begrijp ook dat er verbindingsproblemen ontstaan doordat Ziggo regelmatig overswitcht waardoor afstemmingsproblemen vanuit Ziggo ontstaan. Dat zou bij en volgende switch meestal vanzelf weer over gaan.
Zoals gezegd ben ik een leek op het gebied van netwerken. Ik lees hier veel zaken waardoor ik door de bomen soms het bos niet meer zie. Ik heb maar één belangrijk ding in eerste instantie: dat mijn mininote het weer doet. Daarna zie ik wel weer verder wat ik doe.

Laatst gewijzigd door Robertj; 24 juni 2009 om 14:01