Discussie: Klacht: interactieve tv werkt maar niet
Los bericht bekijken
  #11  
Oud 24 juni 2009, 13:13
Ramon van Rijn's schermafbeelding
Ramon van Rijn Ramon van Rijn is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 25 mei 2009
Locatie: Utrecht, NL (Casema)
DTV: Cisco
Berichten: 15
Standaard

Tip:

Bel Ziggo kies storing en als je iemand aan de lijn krijgt, laat je door verbinden met de helpdesk interactieve TV. Daar zitten de mensen die wel weten hoe het werkt.

Jouw probleem volgens mijn theorie die zo door ziggo interactieve tv aan mij is uitgelegd.
Ik had in totaal 3 hobbels waarvan er nu 2 overwonnen zijn.

Dat je E19 krijgt en smartcard niet geactiveerd was had ik dus ook. Ondanks dat ik mijn card online had geregistreerd, 2x door ziggo helpdesk was geactiveerd en ook nog door Kitaro1.
Probleem is dat TNT (courier) een melding terug stuurt naar Ziggo dat het pakket (cisco+smartcard) is afgeleverd. Hierdoor moet er bij je profiel (ziggo) een vinkje gezet worden dat het in je bezit is. Activatie lukt alleen als dat vinkje is gezet. Dit waarschijnlijk om diefstal tijdens transport te beschermen.
Zodra de afdeling interactieve tv dat vinkje (of optie/setting/whatever) heeft gezet, kan activatie nogmaals worden gedaan.

Dat je Decoder op Ned1 moet staan is 100% kolder aldus helpdesk ITV. Hij moet aan staan en je mag zelf weten op welke zender.
Eenmaal geregeld was mijn smartcard ineens na 5 min geactiveerd, wat ook weer uitzondelijk snel is aldus de helpdesk ITV.

Hopelijk helpt dit in je proces.

Zelf ben ik sinds half mei bezig. De laatste hobbel is voor mij de serving area die door afdeling netwerk moet worden opgelost aldus de helpdesk ITV. Deze twee afdelingen communiceren niet met elkaar dus ik zit nu ook even in het kastje muur verhaal.

De weddenschappen zijn geopend wanneer mijn aansluiting ook ooit gaat werken.