Discussie: Klacht: Windows
Los bericht bekijken
  #20  
Oud 24 juni 2009, 12:31
Robertj's schermafbeelding
Robertj Robertj is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 29 januari 2009
Locatie: Den Haag
Ziggo Internet: Alles in 1 basis
DTV: standaard
Berichten: 130
Standaard

Niets stank voor dank. Mijn mininote deed het steeds goed totdat Ziggo aan het netwerk ging knutslen. Toen had ik verbindingsproblemen. Het probleem zit hem dan in de verbinding, niet in de kabels. Dus probeer ik erachter te komen wat het verbindingsprobleem is. Dat zijn dus duidelijk niet de kabels.

Dat er daarnaast tips worden gegeven om een router of ander middel te gebruiken om niet de kabels steeds te moeten vervangen is een andere zaak. Dat heeft niets met mijn verbindingsprobleem zelf te maken. Die tips zou ik ter harte nemen. Maar ik kan aan de tekst bijna voelen op wat voor manier sommigen hier communiceren. En dat voelt niet als vrijblijvend. Sommigen zitten hier ook naar elkaar te 'praten' zoals mensen vaak achter andermans rug over een ander praten. Punt is alleen dat die ander het hier alleen wel kan lezen.

Spartagek en Brammetje zijn voor mij twee van die mensen die niet vrijblijvend tips geven. Als hen iets niet aan staat stoppen ze ermee. Gelukkig zijn er hier ook mensen die wel vrijblijvend tips geven. Dank aan die mensen.