Los bericht bekijken
  #1  
Oud 24 juni 2009, 12:09
Marijcke's schermafbeelding
Marijcke Marijcke is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 24 juni 2009
Locatie: Utrecht Casema
Berichten: 4
Standaard Kabel in gemeente Noordenveld?

Binnenkort ben ik eigenaar van een vakantiehuisje in de gemeente Noordenveld. Ik wil daar kabeltelevisie en evt. -internet bestellen. De huidige bewoner geeft aan kabeltelevisie te hebben.

Ik tik poscode en huisnummer in op ziggo.nl: geen producten. Ga naar nlkabel.nl om te zien wie dan WEL de kabelexploitant is. Volgens nlkabel.nl is dat ... ziggo!
Ik laat me bellen door de afdeling verkoop van ziggo. Dame tikt poscode en huisnummer in op ziggo.nl: geen producten. Gaat naar nlkabel.nl om te zien wie dan WEL de kabelexploitant is. Volgens nlkabel.nl is dat ... ziggo! Nu weet ze het niet meer en zegt dat ik de technische dienst moet bellen.
Ik bel de technische dienst. Dame zegt dat ik eigenlijk niet bij hen moet zijn maar vooruit. Ze tikt poscode en huisnummer in op ziggo.nl: geen producten. Gaat naar nlkabel.nl om te zien wie dan WEL de kabelexploitant is. Volgens nlkabel.nl is dat ... ziggo! Nu weet ze het niet meer en zegt dat ik de administratie moet bellen. Ze mag het eigenlijk niet zeggen maar zegt toch dat ze geen aansluiting heeft op het adres.
Ik bel de administratie. Die verbreekt na 1 minuut de verbinding.
Ik geef het op.

Levert Ziggo nu wel of niet in de gemeente Noordenveld?