Los bericht bekijken
  #55  
Oud 24 juni 2009, 04:48
Sjors's schermafbeelding
Sjors Sjors is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 13 april 2009
Locatie: Leiden Casema
DTV: Humax
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TheGrouch Bekijk bericht
Dat kun je nalezen in deze thread die specifiek over de humax5050c gaat.
Graag verdere vragen daar stellen
Op het gevaar af erg "off topic"te worden, maar het sluit wel aan bij de ontstane problemantiek het volgende:

Ik heb deze thread eens rustig vanaf posting 1 gelezen en een aantal dinges sluiten aan bij mijn ervaringen:

Ik heb nu een humax en een cisco staan ( de laatste nog maar even ) en sinds een aantal weken heb ik op beide apparaten zeer frequent de problematiek van afgebroken opnamen. Bij de humax had ik daar in et begin helemaal geen last van.

Als ik de antwoorden goed lees dan komt dit bij probleem veel gebruikers voor. En is terug te leiden op een zgn Key update die die door Ziggo verstuurd wordt met een heel kort interval ( een uur op 6 ) Als een aparaat meer dan 6 uur uit of standby staat treedt het probleem op.

Laten we dan de niet echt opbouwende statements van Anoniem - een Ziggo medewerker - met de strekking "als onze problemen gevende service je niet bevalt dan ga je maar weg" - hoewel je als consument niet vrij uit kabelleveranciers kan kiezen en dus "vast" zit aan een provider - buiten beschouwing laten.

Het lijkt er echter op dat een waarschijnlijk sinds een paar weken veranderde dienstverlening van Ziggo leidt tot problemen bij de gebruikers.
Een reactie dat er dan in september of oktober in een maintenance relaese een oplossing zal gaan komen is voor mij echt een zeer teleurstellend bericht. Het is dan 4 maanden kampen met een probleem dat - de thread lezende - ook verholpen kan worden door de key update interval tijd te verlengen naar een werkbaardere lengte

Dus ik hoop dat ik het allemaal verkeerd begrepen heb. En Ziggo pro-actief en positief snel werkt aan oplossingen voor problemen met door hen goedgekeurde PVR's binnen hun eigen netwerk