Los bericht bekijken
  #676  
Oud 23 juni 2009, 22:41
FullHD's schermafbeelding
FullHD FullHD is offline
Inactieve account
 
Geregistreerd: 3 januari 2009
Locatie: Groningen
Berichten: 91
Standaard Voor ieders informatie

Voor ieders informatie met het achterlijk antwoord van Ziggo door Tag******, Sa***
Ik oordeel dus niet zomaar mensen, heb ervaring met deze rakkers.Geachte heer/mevrouw,


Via de website heeft u een vraag gesteld over "PCXXXX - Vraag - TV Digitaal - Algemene informatie: Abonnement".

Zodra die actie er is dan komt dat op onze site te staan www.ziggo.nl
voor een smartcard moet u wel betalen dat kost 29.95 daarboven komen nog verzendkosten bij van 9,50 hopende u hiermee voldoende te hebben geinformeerd.


Heeft u nog vragen? Onze Klantenservice staat voor u klaar op 0900-1884 (lokaal tarief). U bereikt ons op werkdagen van 08.00 uur tot 22.00 uur en op zaterdag en zondag van 09.00 uur tot 22.00 uur. Natuurlijk kunt u altijd terecht op www.ziggo.nl voor het laatste nieuws, het weer, entertainment en meer. Bent u al bekend met Thuishelp? Hiermee kunt u via de computer onder andere gemakkelijk en gratis chatten met onze Klantenservice. Klik hier voor meer informatie.
Met vriendelijke groet,


Afdeling Klantenservice
Ziggo

---- Oorspronkelijk bericht ----

betreft: Vraag
product: TV Digitaal
onderwerp: Algemene informatie: Abonnement
aanhef:
voorletter:
achternaam:
adres:
huisnummer:
postcode:
woonplaats:
email:
telefoon:
klantnummer:
irdeto_kaart:
vraagopmerking:

Beste,

Is het mogelijk zodra u met CI+ ondersteuning op de markt komt ons daarvan te berichten?
Hoe is het e.e.a. geregeld indien je al digitale tv ontvangt zoals wij via de Humax 5000 hd receiver.
Kun je kosteloos een module + card ontvangen of zijn daar kosten aan verbonden ;-)

Wij hebben inmiddels een Sony KDL-46W5500 gekocht en deze ondersteund CI+

Ik hoor het graag!
Ziggo ”“ het grootste kabelbedrijf van Nederland ”“ ondersteunt vanaf eind mei de Common Interface Plus (CI+) specificatie voor Conditional Access Modules (CAM) in de nieuwe generatie televisies met ingebouwde digitale kabelontvanger (DVB-C).

Volgens Ziggo hebben haar abonnees een duidelijke behoefte om gebruik te kunnen maken van CAM modules in TV-apparatuur. De huidige modules voldoen niet aan de veiligheideisen van een aantal leveranciers van digitale kanalen en worden daarom door Ziggo niet ondersteund. De nieuwe CI+ modules voldoen wel aan de eisen van Ziggo.

Toestellen die voldoen aan de CI+ specificaties en probleemloos functioneren op het netwerk van Ziggo worden door het bedrijf gecertificeerd. Een lijst met gecertificeerde toestellen is vanaf mei beschikbaar op de website van Ziggo.

Volgens Marcel Nijhoff ”“ commercieel directeur van Ziggo ”“ is het bedrijf onmiddellijk getart met de voorbereidingen om CI+ te ondersteunen toen in mei 2008 de industriestandaard voor CI+ vastgesteld werd. Nijhoff: “Wij wilden klaar zijn voordat de eerste CI+ toestellen op de markt kwamen. Nu, voorjaar 2009, zie je dat de eerste geschikte toestellen van onder andere Samsung, Philips, Sony en LG geïntroduceerd gaan worden.” Nijhoff stelt verder dat deze snelle introductie mogelijk is gemaakt door de goede samenwerking tussen deze televisieproducenten, Irdeto en Ziggo.

Hoe werkt CI+
In principe kun je stellen dat de bekende externe digitale ontvanger in een aantal moderne HDTV’s als het ware in de TV is ingebouwd. Echter in plaats van een normaal smartcard-slot bevindt zich aan de zij of achterkant van de televisie een aansluiting waarin een CI+ module past. Als je de Ziggo smartcard in de module plaatst en vervolgens de module in de TV kun je digitaal TV kijken zonder aparte Settop box. Een ander groot voordeel is dat dat de consument alles kan bedienen met één afstandbediening.

De huidige generatie CI+ CAMs is nog niet interactief. Om gebruik te maken van toekomstige interactieve diensten blijft men aangewezen op een speciale externe settopbox.