Los bericht bekijken
  #1  
Oud 23 juni 2009, 14:43
Jassy's schermafbeelding
Jassy Jassy is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 maart 2008
Locatie: Ootmarsum
Ziggo Internet: KPN Alles in 1 Glas
DTV: Gigablue Quad DVB-S2/C/T, 3x Arcadyan HMB2260, Digitenne
Berichten: 647
Standaard Beeld/geluid stottert en valt uit

De Samsung P850R bereikt vandaag echt zijn hoogtepunt!

Ik zat tussen de middag rond 12.45 naar sci Fi te kijken en mij viel op dat telkens het beeld en geluid weg viel maar de DVB-ondertitels gewoon door bleven lopen. Ik had een probleem bij de mediagateway vermoed.

Echter, ik had op geen enkele zender geen beeld meer! Als ik bijvoorbeeld naar de ARD zapte blijft het beeld zwart, en ik zie de EPG van Sci Fi ??. Verder doordrukken heeft geen zin, het beeld blijft zwart.

Plots was het beeld weer daar alsof er niets gebeurd was.

Op een gegeven moment stond de TV op Net 5 (Tennis). Ik kwam naar beneden en ik dacht dat iemand de TV uitgedrukt had (beeld was zwart). Ik liep even weg, en een minuut later hoorde ik plots geluid uit de TV > Er was weer beeld! Uitval nummer 2.

Zonet ben ik met de hond wezen wandelen en heb de TV op RTL 7 laten staan om te kijken wat er zou gebeuren. Toen ik terugkwam was RTL 7 onwijs aan het stotteren en was er veel beeld en geluidsuitval.

De BER is ten alle tijden 0 geweest, de kwaliteit en het signaal zelf ruim voldoende (Kwaliteit 95%).

Mijn vader ergert zich tevens aan het feit dat hij de laatste tijd de receiver erg vaak moet resetten. De decoder springt plots naar een ander kanaal om zichzelf dan helemaal op te hangen.

Factory reset heeft geen zin gehad, helaas. Ik denk dus dat deze ontvanger binnenkort verleden tijd is.