Los bericht bekijken
  #1  
Oud 22 juni 2009, 11:23
fredrix16's schermafbeelding
fredrix16 fredrix16 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 22 november 2008
Locatie: Sittard
Berichten: 17
Standaard Philips 32PFL8404H/12 DVB-C

Hallo,

In een nederlandse winkel heb ik de Philips 32PFL8404H/12 gekocht. Mede omdat deze een CI+ slot heeft, en een ingebouwde DVB-C tuner.

Ik heb er echter nog geen decoder inzitten, dus geen alphacrypt, of toekomstige ziggo CI+ module. Maar aangezien Nederland 1 niet gecodeerd is zou ik deze (en de overige zenders) wel gewoon moeten vinden.

Bij het installeren van de kanalen vindt mijn TV wel alle analogen kanalen, maar geen digitale. Bij het opnieuw zoeken kan ik wel een frequentie ingeven. De frequentie die ik hiervoor gebruik 356.00 Mhz komt overeeen met de tabel die in de handleiding staat voor digitale TV van Ziggo.

Op dat moment zoekt mijn Philips TV voor een minuutje naar 'iets', en vind dan wel degelijk een signaal, met modulatie QAM64 en automatisch de frequentiesnelheid van 6.875. Echter zie ik geen mogelijkheid voor het instellen van de netwerkcode. Uiteindelijk vind mijn TV dan ook 0 digitale zenders.

Zelf ben ik altijd Sony gebruiker geweest. Een Sony W4500 met AlphaCrypt heb ik dan ook probleemloos draaien, aangezien de waardes gewoon ingesteld kunnen worden in het menu.

Weten de Philips gebruikers mij misschien te melden wat ik fout doe?

Indien er nog informatie mist hoor ik het graag, dan zal ik deze aanvullen. Alvast bedankt allemaal.