Discussie: Klacht: Opnamen mislukken
Los bericht bekijken
  #119  
Oud 22 juni 2009, 10:27
om1's schermafbeelding
om1 om1 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 28 februari 2009
Locatie: Heemstede Multikabel
Ziggo Internet: Connect Max, Cisco EPC3928AD
Berichten: 663
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArChie Bekijk bericht
Willen de personen die in Ziggo/Casema gebied wonen en deze problemen ervaren eens aangeven welke smartcard zij gebruiken in de iHDR-5050C? Is dat de oranje Ziggo smartcard, de blauwe Ziggo smartcard of één van de oude Casema smartcards?

Ook is het mogelijk interessant om te weten op welke kanalen de opnames vanuit standby mislukt zijn. Misschien is daar dan een patroon in te ontdekken. En uiteraard is het interessant om te weten op welk kanaal de ontvanger stond in standby stand tot het moment dat de opname vanuit standby stand gemaakt werd. Voor alle duidelijkheid, de ontvanger zal minimaal een uur of zes standby hebben moeten gestaan voordat een opname gemaakt wordt vanuit de standby stand wil die E19 toestand van toepassing zijn.
Ik zit in het mutikabel gebied en heb een @home smartcard.

Nu heb ik nog een ongebruikte oranje Ziggo smartcard liggen. Misschien moet ik die maar eens erin doen. Dan krijg ik denk ik wel weer een preview periode, maar daarna kan ik kijken of het verschil maakt.

Het enige patroon wat ik tot nu toe heb kunnen ontdekken is dat opnames vanuit low-power standby vrijdag vaker (of misschien wel altijd? mis gaan). Timer opnames heb ik alleen op Ned 3 staan, dus ik kan weinig over andere zenders zeggen. Ik heb niet bijgehouden welke zender geselecterd was op het moment dat er naar stadby geschakeld werd.