Discussie: Klacht: Opnamen mislukken
Los bericht bekijken
  #113  
Oud 21 juni 2009, 20:56
Bierbeer's schermafbeelding
Bierbeer Bierbeer is offline
Member
 
Geregistreerd: 14 december 2008
Locatie: Multikabel
Berichten: 70
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
Ook nog een vraag voor mensen die het probleem wel hebben:

Zien jullie ook altijd (of na een aantal uren 'uit') een E-19 als je de ontvanger aanzet op een ander kanaal dan ned-1, of is het alleen bij de automatische opnames ?

Ik dacht eerst dat ik geen last had van dit probleem, maar een opname van afgelopen donderdag is bij mij mislukt door dit verschijnsel. Misschien omdat de ontvanger een tijdje niet gebruikt was. Bij mijn andere opnames was dat meestal tijdens het kijken of vlak daarna en had ik nooit problemen.
jep de e-19 melding is zichtbaar als de decoder b.v. een dag +/- 15-20 uur uitgestaan heeft. Hierdoor mislukken de opnames. Volgens mij gaat dit in de toekomst een steeds groter probleem worden aangezien er meer en meer PVr's gelanceerd worden. De klacht melden bij de helpdesk resulteerd keer op keer in belachelijke vragen en oplossingen zoals bekabeling inkorten resetten etc etc.
Ik vraag me af of deze klachten uberhaupt serieus genomen worden, het probleem is bekend en de oorzaak waarover archie berichtte is aannemelijk , in hoeverre dit een verkeerde inplementatie van de dvb specificaties is daar heb ik de expertise niet voor. Misschien dat een belletje/gezamelijke brief naar de consumentenbond ziggo doet wakker schudden.