Los bericht bekijken
  #659  
Oud 21 juni 2009, 18:54
cam de groot's schermafbeelding
cam de groot cam de groot is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 juni 2009
Locatie: Steenbergen
Ziggo Internet: geen
DTV: geen
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
Uiteraard mag je aan de juistheid twijfelen. Als je al mijn postings op dit forum en z'n DTV voorganger TVHome forum zou lezen waar ik sinds ~2003 actief ben geweest, dan denk ik dat je toch een ander beeld zult krijgen. Sinds de eerste postings werk ik onder deze pseudonaam. De members die al langer op het forum actief zijn weten dit ook. Een aantal mensen waar ik persoonlijk contact mee hebt gehad weten mijn naam en respecteren ook dat ik daar niet mee naar buiten kom, dit geldt eveneens voor de moderators. Ik wil overdag mijn werk kunnen doen zonder dat ook ik ook nog eens allerlei vragen moet beantwoorden van forumleden, die mij rechtstreeks gaan benaderen. Het forum zou geen Ziggo official label toekennen als de authentiteit in twijfel zou kunnen worden getrokken.
Het mag wellicht vreemd zijn, maar dit is de meest informatieve posting die Anoniem mij kon geven. Ik ben nu ik weet wat de achtergrond van zijn nickname is, wel overtuigd van de zaak. Wellicht een idee voor de volgende keer om niet de uitgesproken anoniem-willen-blijven naam "Anoniem" aan te nemen maar bijvoorbeeld "Ziggy" of zoiets.

Ik moet ook zeggen dat Anoniem zich van zijn beste kant laat zien door zo informatief en oprecht te reageren. Pluim voor deze reaktie.

Iets minder is dan weer de reaktie van Cees, die verwacht dat we als newbees het hele forum inclusief het voorgangersforum af gaan struinen naar de achtergronden en het verleden van Anoniem. Ik wil weten hoe het met CI+ gaat dus kijk ik naar dat topic. Ik studeer geen geschiedenis, dus zoek niet het hele forum af. Zoals ik niet verplicht ben het forum te bezoeken, is Cees niet verplicht mijn aanwezigheid en daarmee mijn vragen te publiceren. Indien Cees daar de voorkeur aan geeft, krijgt hij van mij bij deze toestemming om mij en mijn berichten van het forum verwijderen. No problem at all!