Los bericht bekijken
  #4  
Oud 21 juni 2009, 16:02
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.459
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Rotter62 Bekijk bericht
Dank je wel voor de reactie. ik kreeg van Ziggo het volgende toegestuurd:

Helaas is hier niets aan te doen. Ik zal proberen uit te leggen wat er aan de hand is. Via een besmette pc worden e-mailberichten verstuurd waarbij o.a. uw oude e-mailadres wordt geplaatst. Vervolgens wordt deze bij Online bezorgd maar hier bestaat uw account niet meer waardoor er een zogenoemde bounce opkomt en wordt terug gestuurd naar de verzender. Bij de overname van uw internetaccount door Ziggo is de afspraak gemaakt dat Online alle e-mailberichten die gestuurd worden aan uw oude e-mailadres, automatisch worden doorgestuurd naar uw nieuwe Ziggo adres. De komende 2 jaar zou dat gebeuren. Dit is dan ook de reden dat u de melding krijgt.

Misschien dat het ook anderen helpt die met hetzelfde probleem als ik zitten. Ik krijg namelijk verschillende mailtjes als genoemd per dag.
Ah, ja dat is een bekend verschijnsel en al vaker genoemd in dit forum.
Ik had uit je eerste verhaal niet helemaal goed begrepen dan.

Iemand verstuurt dus spammailtjes met jouw (oude) mailadres als afzender en jij krijgt daarop mailtje terug dat het niet afgeleverd kan worden. Online stuurt die weer door.

Als de afzender van die mail hetzelfde is (abuse@online.nl ??) kun je daarop misschien en berichten-regel maken die ze automatisch in een aparte map zet, dan heb je er een last meer van tussen je andere mail.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....