Los bericht bekijken
  #657  
Oud 21 juni 2009, 14:20
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.466
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArnoudBM Bekijk bericht
Ook ik kan het woord Anoniem niet rijmen met het woord official. En ook ik heb daardoor moeite met het interpreteren van de uitspraken van Anoniem.
Dat geldt voor jouw "forumnick" ook natuurlijk. Jij staat op een internet-forum ook niet geregistreerd met je volledige naam/adres. Om dezelfde reden gebruikt Anoniem al vele jaren deze 'forumnick' is als zodanig al lang bekend. Als je je hierin een klein beetje had verdiept door ook wat oudere topics te lezen had je dit kunnen weten. Verder kun je ook een bericht sturen aan de forum administrators als je vragen mocht hebben.

Als iemand een andere 'rang' heeft dan 'member' dan kan dat alleen maar door de forum-admins toegekend zijn en zijn deze dus bewust en gecontroleerd toegekend. Dat kan iemand niet zelf doen. De reden waarom mensen die forumnick graag zo willen houden en niet met hun naam regsitreren is alom bekend en nogmaals uitgelegd door Anoniem hierboven.

Willen jullie de echtheid dit continue in twijfel blijven trekken en hierover doorgaan, doe dat dan liever niet hier. De forumbezoekers hier zijn blij met de informatie die gegeven wordt, ondanks dat dit niet altijd hetgeen is wat men graag wil horen. Wil je dat niet lezen, dan doe je dat niet. Je bent niet verplicht om dit forum te bezoeken.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....