Los bericht bekijken
  #221  
Oud 21 juni 2009, 14:08
Decibert's schermafbeelding
Decibert Decibert is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2009
Locatie: Amstelveen / Casema
Berichten: 915
Standaard

Citaat:
Goed beschouwd allemaal redelijk zinloos... wat maakt het uit of je een MP3-tje nou in 4 of in 3 seconden binnensleept?? En zolang de rest van de wereld nog grotendeels op 1 Mbit per seconde of nog minder upload merk je ook maar weinig verschil door die snelheidsverhogingen hier in NL...
Kortzichtig natuurlijk. Het gaat vaak niet om 1 MP3'tje, als je zoals ik graag albums of live shows in CD-kwaliteit download hebben we het al snel over 700MB of meer. En filmliefhebbers die in DVD-kwaliteit downloaden hebben daar zo 3GB voor nodig. Er zijn nog wel meer toepassingen te verzinnen.

Citaat:
En zolang de rest van de wereld nog grotendeels op 1 Mbit per seconde of nog minder upload merk je ook maar weinig verschil door die snelheidsverhogingen hier in NL...
Dat geldt alleen voor programma's als Limewire, die ik ook niet zou aanraden om nog honderd andere redenen. Met het bittorrent protocol haal je met voldoende uploaders makkelijk het maximale uit je verbinding. Met nieuwsgroepen haal je ook zo 50mbps met een snel abonnementje.

Bovendien heb je in bijvoorbeeld in ScandinaviŽ en Oost-AziŽ een aantal landen met vele hogere uploadsnelheden dan wij kunnen downloaden.

Dan is er nog het punt dat websites steeds meer ontworpen worden voor hogere snelheden. Je snelheid gebruik je voor alles, het bekijken van filmpjes, het openen van websites (vooral animaties en plaatjes, leuk altijd met 1mbps), noem het maar op.

Geloof mij nou maar dat er genoeg mensen zijn voor wie een supersnelle verbinding een meerwaarde heeft die het hogere abonnementsgeld waard is.
__________________
Geen loonstrookje van Ziggo B.V.
De feiten scheiden van de emoties