Los bericht bekijken
  #13  
Oud 20 juni 2009, 17:52
schokkie's schermafbeelding
schokkie schokkie is offline
Member
 
Geregistreerd: 16 juni 2009
Locatie: Eelde / Ziggo
Ziggo Internet: AIE Extra / Arris TM702B
DTV: Cisco 8485DVB
Berichten: 80
Standaard

Het werkt!
Gisteren werd ik alsnog teruggebeld. Het omzetten van alles-in-1 plus naar extra was al in behandeling. Sinds vanmorgen is ook de nieuwe snelheid actief. Gisteren werkte de telefoon al en kreeg ik een brief met alle gegevens. Het lijkt allemaal goed te komen.
Ook de ITV is nu besteld, met juiste decoder. Die zal binnen twee weken met de post komen.

Als laatste gaan ze zorg dragen voor een juiste afhandeling van mijn tweede klantnummer om te voorkomen dat ik dubbele kosten heb. Daar kwamen ze zelf mee dus ik ga er vanuit dat ook dat goed gaat komen.

Al met al heel wat frustraties om 1 vinkje die verkeerd gezet is. Vervelend, vinden ze zelf ook. Of ze iets gaan doen om dit soort problemen te voorkomen vraag ik me af. Wel moet ik eerlijk toegeven dat ik altijd vriendelijk en professioneel ben behandeld. Dat de klantenservice mijn probleem niet op kan lossen is een probleem binnen het systeem van ziggo. Het error-team lijkt het te druk te hebben, daar gebeurt echt niks, ook geen terugkoppeling helaas. Daar kan nog wel wat verbeterd worden.

De gouden tip: Als je wilt overstappen, loop naar de electronicashop in de buurt en koop daar een installatiepakket. Kost niks (1 cent) en uit ervaring van iemand hier kan ik je vertellen dat je dezelfde dag nog internet hebt.