Discussie: Vraag: 2 ziggo-gebruikersforums
Los bericht bekijken
  #8  
Oud 20 juni 2009, 11:36
BenJ's schermafbeelding
BenJ BenJ is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 september 2002
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Ai1 Plus - Arris702
DTV: Panasonic TU-DC40RD
Berichten: 1.433
Standaard

@Chrissie-2 Je hebt in zoverre gelijk dat dit topic niet bedoeld is om een oude discussie opnieuw te voeren. In dat licht zijn bedoelde posts ook duidelijk off-topic. Echter laat moderatie graag aan ons over. De vraag van TS is relevant en komt nog steeds bij mensen op. Temeer vanwege de sterke naamsverwantschap.
Wat wij van onze kant kunnen vertellen is hoe dit is ontstaan.
Voorafgaand aan de fusie heeft de MGV in aanloop naar de overstap naar ZGV en hun bijbehorende fora contact gezocht met alle fora die er destijds maar te vinden waren die zich bezighielden met Casema, AtHome en MK. Wij hebben onze bedoelingen uiteengezet en mn aangegeven dat we naar samenwerking zochten. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een samengaan van vrijwel alle fora in een Ziggo-Gebruikers.nl. Het .eu forum gaf de voorkeur aan een eigen platform. Op zich een prima zaak dat mensen die zich op het ene forum niet thuisvoelen elders ook terecht kunnen.
Alhoewel niet onze optiek is daar toch in de loop der tijd iets van een competitie element ingeslopen. Ik blijf dit jammer vinden. Aan de andere kant constateer ik dat het .eu forum middels een aantal leden die op beide fora actief zijn en door een link naar het COAX klachten formulier ook een prima ingang is voor mensen met problemen. Van onze kant blijft de weg naar het .eu forum onveranderd openstaan.
__________________
BenJ