Discussie: Vraag: 2 ziggo-gebruikersforums
Los bericht bekijken
  #7  
Oud 20 juni 2009, 11:04
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.393
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Chrissie-2 Bekijk bericht
En ja hoor, men kan zich weer uitleven op het geven van kritiek op het andere forum. Dat is vaker gebeurd en de konklusie was dan: een slotje erop. Nu weer een nieuwe topic en bepaalde mensen spuiten hun (al bekende) kritiek weer.
Dus het verzoek om hier dan maar ook een slotje op te zetten, want anders krijgen weer dezelfde reactie's die al eerder gegeven zijn. Het voegt nl niets toe en jullie mening hierover is allang bekend.
Blijf gewoon lekker op dat forumpje en reageer hier dan niet 10 reacties en dan was het weer afgelopen, maar nee, meneertje moet het zonodig weer voeden

Slotje? Wanabee mod gedrag? De topicstarter heeft de mogelijkheid om te vragen naar een slotje en de modjes kunnen het uitvoeren. Dus uh, als het je niet zint -> ALT + F4. Dag.

PS.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Chrissie-2 Bekijk bericht
(*** Link uiteraard verwijderd) is een forum over Ziggo in samenwerking met http://coax.nl, de kabel internet belangenvereniging.
Wel grappig dat het nu in de handtekening overkomt alsof COAX alleen 'jullie forum' linkt en daarmee samenwerkt... terwijl de ZGV als enige in de correcte sectie staat, als zijnde een gebruikersvereniging.

PS2
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door van dat vodje
Deze forums zijn een privé initiatief en daardoor niet gebonden aan een bedrijf!
En wil je dus impliceren dat het forum van de ZGV wel gebonden is aan een bedrijf? Enkelt de naam... net zoals bij jullie.