Los bericht bekijken
  #73  
Oud 20 juni 2009, 06:00
AW78's schermafbeelding
AW78 AW78 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 december 2006
Locatie: - Multikabel
Berichten: 1.625
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Riparius Bekijk bericht
Ik vraag me wel af of UPC niet de afspraken aan zijn laars lapt die er met de publieke omroep zijn gemaakt over de doorgifte van de HD kanalen. Ik dacht namelijk dat de afspraak was gemaakt dat de exploitanten de HD versies van Nederland 1,2,3 zonder meerkosten aan hun abonnees ter beschikking zouden stellen. Maar UPC zal ongetwijfeld een eigen uitleg geven aan die afspraken.
Het gaat er niet om dat UPC afspraken aan zijn laars lapt, maar om het systeem dat ze daar hanteren, namelijk het in bruikleen geven van HD ontvangers. Zo'n ontvanger krijg je alleen toegestuurd als je het HD pakket afneemt, en kun je dus niet los in de winkel kopen.


Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vinnie-terranova Bekijk bericht
Maar wie heeft er momenteel een HD ontvanger zonder een HD pakket? niemand toch lijkt me, wie heeft er tot nu toe een HD ontvanger aangeschaft om alleen eurosport HD te kunnen zien? niemand lijkt me........
Meer mensen dan je denkt waarschijnlijk. Ik heb bij de aanschaf van mijn HD ontvanger wel 3 maanden gratis het HD pakket gehad, maar vanwege de vele herhalingen en het feit dat er slechts 3 zenders in zitten heb ik het daarna opgezegd.
Dus met de start van Ned. 1-2-3 in HD is het een behoorlijke vooruitgang na een jaar lang alleen Eurosport HD te hebben kunnen kijken.
Natuurlijk heb ik niet alleen een HD ontvanger gekocht vanwege Eurosport HD destijds, maar omdat afgelopen zomer grootse beloften werden gedaan over de publieke kanalen, BravaHDTV er nog was, en er nog meer geruchten waren over zenders die "binnenkort" in HD zouden gaan uitzenden. Dat dit tot nu toe erg is tegen gevallen is natuurlijk een teleurstelling, maar ik hoop dat het komend jaar dan toch meer voeten in de aarde gaat hebben.