Los bericht bekijken
  #29  
Oud 19 juni 2009, 23:01
Decibert's schermafbeelding
Decibert Decibert is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2009
Locatie: Amstelveen / Casema
Berichten: 915
Standaard

Dan is er natuurlijk nog de bijbehorende flashy website waar kennelijk meer aandacht aan is besteed dan aan de gewone Ziggo-site...

Reclame hoort erbij, alleen zo'n onzinblaadje komt heel ongelukkig aan als er nog zoveel dingen te bedenken zijn die echt wel belangrijker zijn voor Ziggo om te regelen op dit moment en ook meer opleveren uiteindelijk (uitbreiding en uitgebreidere training helpdesk, verbetering onderlinge communicatie tussen afdelingen, van bovenaf naar de afdelingen toe en voorál vanaf de eerstelijns tot aan het management mag er ook wel eens feedback opgepakt worden, aangepaste openingstijden (of gewoon geen domme fouten maken op correspondentie), en een beter georganiseerde structuur wat betreft klacht-, taak- en factuurafhandeling, etc.).

Het is niet zo simpel natuurlijk, en het is ook niet allemaal kommer en kwel, en voor veel mensen is het waar wat er in het blaadje staat, maar ruimte voor verbetering is er, het enige wat het tegenhoudt zullen de kosten wel weer zijn. Uiteindelijk denk ík dat de door mij genoemde investeringen uiteindelijk meer opleveren aan klantbehoud dan dit nietszeggende drukwerkje.
__________________
Geen loonstrookje van Ziggo B.V.
De feiten scheiden van de emoties