Los bericht bekijken
  #648  
Oud 19 juni 2009, 19:45
cam de groot's schermafbeelding
cam de groot cam de groot is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 juni 2009
Locatie: Steenbergen
Ziggo Internet: geen
DTV: geen
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JW-NHS Bekijk bericht
Goed plannen hoort in principe bij processen die je zélf in de hand hebt. Maar daar is hier geen sprake van, er moet telkens opnieuw met de fabrikanten overlegd worden, aanpassingen in SW doorgevoerd en opnieuw getest worden.
Hoe wou je dat plannen, met hoeveel iteratie-stappen moet je dan rekening houden? En heb je daarbij redelijke zekerheid hoe lang zo'n fabrikant doet over de SW aanpassing?
Helemaal waar. Plannen van dergelijke zaken is lastig en af en toe wordt je ondanks de veiligheden die je ingebouwd hebt toch nog verrast. Ik maak zelf ook onderdeel uit van een dergelijke werkomgeving, dus ik begrijp het probleem best.

Wat me dan wel verbaast en ook licht tot irritatie aanleiding geeft, is het feit dat Ziggo dat ook kan en moet weten en dus niet moet roepen "we hebben dan en dan een lijst" of "we verwachten op die datum de eerste CAMs te leveren" (of hoe die dingen ook moge heten). Wees dan gewoon slim en zeg niks. Zeg dat het proces gaande is en als het af is komt er witte rook uit de schoorsteen.

Zelfs ik hecht waarde aan enkele mededelingen van Anoniem (dat geloven vast een aantal forumleden niet). Maar ik blijf er bij dat het geen professionele werkwijze is om de deelnemers zo te informeren en al helemaal niet om bij de minste kritiek of "lastige vraag" de vragenstellers als zeurpiet (of wat dan ook) te beschrijven of aan te spreken op een arrogante toon. Als "Official" sta je daar boven of trek je je plan en doet er het zwijgen toe.

Oude wijsheid: Wie niet tegen de hitte kan, moet niet bij het fornuis gaan staan