Discussie: DNS probleem?
Los bericht bekijken
  #37  
Oud 19 juni 2009, 16:00
meesdroo's schermafbeelding
meesdroo meesdroo is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 mei 2009
Locatie: 1972 IJmuiden Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 +;Motorola SBV5121E;Sitecom WL-600;IPCOP 1.4.21+CopFilter;Linksys 54G;Sparc;PC's;MACs
DTV: humax IR-FOX C; samsung DCB-B270R.
Berichten: 704
Exclamation

Je moet die router nu opnieuw instellen, volgens de handleiding die je gedownload hebt; je kunt dat veruit het beste en veiligste bedraad uitvoeren. Je kunt daarbij de setupwizard gebruiken (daar zou zelfs een entry voor ziggo in moeten staan). Wanneer de handleiding je te veel wordt is er ook altijd nog de quick installation guide:
http://www.sitecom.com/showdownload.php?id=2648 (WL-534)
http://www.sitecom.com/showdownload.php?id=2639 (WL-160)

Wanneer je de router ziet als een onbeveiligd wifi network, hoef je trouwens alleen maar daarmee verbinding te maken (connect) om er mee te kunnen praten; maar misschien is dat (terecht) om veiligheidsredenen geblokkeerd.

Ik raad je sterk aan om alles wat je verder doet en/of probeert uitsluitend BEDRAAD uit te voeren. Schakel voor mijn part het wifi-network voorlopig uit.
Wanneer je router instellingen/problemen blijft mixen met wifi instellingen/problemen wordt de toch al aanwezige verwarring echt onbeheersbaar. Ik reken er nu verder op dat alle handelingen en meldingen die je doet uitsluitend betrekking hebben op het bedrade netwerk; pas wanneer dat klaar en goed-functionerend is gaan we naar de wifi kijken.

Mees de Roo
__________________
Er bestaan 10 verschillende soorten mensen; de ene soort kan binair rekenen en de andere niet.