Discussie: Bug&Wishlist
Los bericht bekijken
  #649  
Oud 19 juni 2009, 12:14
geerten's schermafbeelding
geerten geerten is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 16 januari 2009
Locatie: den haag / casema
Berichten: 143
Standaard

Citaat:
Heeft iemand dit eerder gezien ?
Ja. Bij mij één keer.
Bij een foute combinatie van handelingen kan het zijn dat de lopende opname "gesplitst" wordt, in ééntje met de oorspronkelijke begintijd, maar zonder eindtijd (die zal dus doorlopen tot je hem met de hand stopt, of tot de schijf vol is), en ééntje met de oorspronkelijke eindtijd, maar zonder begintijd (en die dus begint op het moment dat het zich voordoet.)
Onduidelijk (in ieder geval voor mij) is nog wat precies "een foute combinatie van handelingen" is. Ik had toen niet veel meer gedaan dan het ding aan te zetten terwijl een opname liep en op "schedule" drukken.
Sinds die tijd druk ik op "media" i.p.v. op "schedule" als ik een lopende opname wil checken, en het is niet meer voorgekomen. (Als ik toekomstige opnamen wil checken wacht ik tot een moment dat er geen opname loopt).
Dit bewijst overigens niet dat de "schedule"-knop de boosdoener is: als ik jouw verhaal goed lees ging je pas kijken nadat de extra opname gestart was. Alleen het aanzetten tijdens een opname is op zich volgens mij ook niet genoeg om deze fout te triggeren.
Wie het weet mag het zeggen...