Los bericht bekijken
  #1  
Oud 19 juni 2009, 11:32
c0sm0s's schermafbeelding
c0sm0s c0sm0s is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 14 mei 2008
Locatie: Fijnaart
Ziggo Internet: Ziggo Alles-in-1 Extra
DTV: Samsung DCB-H380 /2x CI+
Berichten: 332
Standaard Ziggo Panel: Test een nieuwe dienst van Ziggo

Beste ***** ******,

We hebben een primeur voor je: vanaf de zomer wil Ziggo een nieuw internetproduct aanbieden aan haar klanten. Het gaat om een dienst waarbij je automatisch een online back-up maakt van je belangrijke documenten en waarbij je bestanden ook erg gemakkelijk online kan delen met familie of vrienden.

Voordat we dit product daadwerkelijk lanceren willen we graag weten wat jij en andere leden van het Ziggo-panel ervan vinden. We willen je vragen om de online back-up dienst twee maanden lang gratis te testen en ons te laten weten wat je ervan vindt. Met jouw mening kunnen wij deze dienst nog verder verbeteren voordat we deze lanceren. We kijken daarbij zowel naar het gebruiksgemak van de online back-up dienst, als naar de manier waarop Ziggo klanten hierover gaat informeren.

Lijkt het je leuk om dit gloednieuwe product gratis twee maanden lang te testen? Klik dan op de onderstaande link om je aan te melden voor deze test.

http://onderzoek.netpanel.nl/*************
(Werkt deze link niet, kopieer & plak hem dan in de adresbalk van jouw internet browser.)

Enkele dagen nadat je je hebt opgegeven om mee te doen met deze test ontvang je een e-mail met daarin de details over de test (onder andere waar je de online back-up dienst kan downloaden en waar je met vragen en opmerkingen over de dienst terecht kan). Aan het eind van de testperiode (eind augustus) ontvang je van ons per e-mail een vragenlijst waarin je jouw mening kan geven over de dienst.

Vriendelijke groeten,

****
(Forum regels: ... Namen bevat van personen, bijvoorbeeld uit geciteerde brieven en email's)

Opm. Mod: Wat is de strekking van dit Topic? Als je op de link klikt krijg je de opmerking:"Dit onderzoek is voor U niet toegankelijk."

Laatst gewijzigd door mod-5; 19 juni 2009 om 12:59 Reden: Naam van afzender noemen