Los bericht bekijken
  #644  
Oud 19 juni 2009, 09:17
Sjoop1985's schermafbeelding
Sjoop1985 Sjoop1985 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 19 mei 2009
Locatie: Linne (Limburg)/@Home
Ziggo Internet: Alles in Eén Plus, Cisco modem
DTV: Sony Bravia KDL-40NX720 + Ziggo SMiT CI+ CAM & Humax iHDR 5200c
Berichten: 129
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door maruyama Bekijk bericht
Het enige wat we weten is dat het testtraject CI+ weken achter op planning loopt. Projecten lopen altijd uit [...]
Ik weet niet hoe het bij Ziggo in zijn werk gaat, maar normaal gesproken worden planningen zo ontworpen dat daar rekening mee gehouden wordt. Zónder dat er gaandeweg datums opgeschoven moeten worden. Je zou toch denken dat een professionele organisatie zou weten dat als je je met dit soort zaken bezig gaat houden (testen, troubleshooten, nogmaals testen, valideren, certificeren en dat voor meerdere technische aspecten), je dan gegarandeerd tegen flinke vertragingen aan kan lopen. Dat neem je dan toch mee in een planning? Beter ruim plannen en eerder dan verwacht klaar zijn, dan in de loop van een project je einddatum te moeten opschuiven (als dat al mogelijk is).
Ik vraag me dus af of Ziggo niet kan plannen, of dat de eerder gedane "tegen die tijd zou dit of dat wel klaar moeten zijn"-uitspraken gewoon uit de duim gezogen zijn?

Zoals al een paar pagina's eerder gezegd hier (en een paar posts terug alweer) roep je door dit soort communicatie inderdaad ook bovengenoemde overdenkingen over je af. Het is uiteraard lovenswaardig dat Anoniem uit naam van Ziggo informatie geeft, maar als 60% van de uitspraken weer door de feiten (en de tijd) achterhaald worden, krijg je speculatie, discussie en vooral ontevredenheid van de "leken" (daarmee bedoel ik hier iedereen die niet voor Ziggo werkt).
Ik weet dat als ik over lopende projecten allerlei flarden (nog niet 100% definitieve) informatie zou gaan lekken naar potentiële klanten, met alle speculatie van dien, mijn baas niet blij met mij zou zijn.

Zowel voor ons als voor Anoniem zelf is zwijgen misschien gewoon het beste:
Voor ons geldt dat we toch geen concrete antwoorden op onze (vaak veel te specifieke) vragen krijgen, omdat die er gewoon nog niet allemaal zijn, of niet vrijgegeven mogen worden.
Voor Anoniem geldt dat hij geen gezeik aan en geklaag aan zijn kop heeft. Zeker als achteraf zou blijken dat sommige dingen die hij gezegd heeft toch anders lopen (wat heel goed mogelijk is), want dan breekt hier ongetwijfel de hel los.

""Vroeger" zou je een mededeling van Ziggo krijgen (per post bijvoorbeeld) dat er aan een project gewerkt werd, met misschien een schatting van een datum. Vervolgens zou je vanzelf wel merken wanneer het ingevoerd werd, of jouw toestel geschikt was, wat het ging kosten, enzovoorts. Nu zitten we hier als verwende kinderen om het hardst te roepen wat de gevolgen zijn voor onze situatie.