Los bericht bekijken
  #642  
Oud 19 juni 2009, 07:12
cam de groot's schermafbeelding
cam de groot cam de groot is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 juni 2009
Locatie: Steenbergen
Ziggo Internet: geen
DTV: geen
Berichten: 12
Standaard

Het is een gegeven dat Anoniem/Ziggo zelf over zich afroept. Er worden op een forum door een Anonieme deelnemer van wie de indruk bestaat dat hij/zij bij Ziggo een officiele rol speelt regelmatig "nieuwsflitsen" geplaatst, waar overigens een groot deel, zo niet alle lezers van het forum gelukkig mee zijn, maar waarbij toch iedereen op iets zit te wachten dat zijn of haar persoonlijke belangstelling heeft. "Zit die ene tv er nu wel of niet bij". Men ziet wat men wil zien, men leest wat men wil lezen.

Zou het een idee zijn om bijvoorbeeld een status matrix in elk bericht van Anoniem te plaatsen waarin alle (relevante) merken staan met een status van de voortgang. Dan komt elk merk evenveel aan bod en hoeft niemand meer tig berichten af te bladeren om de status van "zijn" merk/type op te zoeken.

Nog makelijker (en officieler) zou het zijn als deze mstrix gewoon ergens on-line zou staan en dat die als Ziggo standpunt naar buiten gebracht zou worden. Bijvoorbeeld op de Ziggo site. Dan weten alle gebruikers ook direct dat het een officieel document is van Ziggo zelf en niet een "toevallige" mededeling van een anonieme pesoon in of rond de ziggo organisatie ergens op een forum. Het wekt veel meer vertrouwen.