Los bericht bekijken
  #52  
Oud 18 juni 2009, 19:20
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Eric - HWI Bekijk bericht
Goed nieuws dat de zenders inderdaad gewoon in het basispakket komen bij Ziggo! Ik heb net even met UPC gebeld, en daar is helaas nog geen duidelijkheid over doorgifte en de prijs daarvan.

http://www.hardware.info/nl-NL/news/...t_HDTV_update/
Inmiddels is die duidelijkheid er wel. UPC blijft zijn klanten lekker uitmelken door Nederland 1,2,3 HD in het HD pakket te stoppen, waarvoor extra betaald moet worden (evenals trouwens voor SD digitale televisie bij UPC). Bij Ziggo zitten Nederland 1,2,3 in HD niet in een 'pakket', en er hoeft dan ook niets extra voor betaald te worden. Uiteraard blijf je zelf wel verantwoordelijk voor de aanschaf van apparatuur (TV, eventuele decoder) die geschikt is voor de ontvangst van HDTV.

Ik vraag me wel af of UPC niet de afspraken aan zijn laars lapt die er met de publieke omroep zijn gemaakt over de doorgifte van de HD kanalen. Ik dacht namelijk dat de afspraak was gemaakt dat de exploitanten de HD versies van Nederland 1,2,3 zonder meerkosten aan hun abonnees ter beschikking zouden stellen. Maar UPC zal ongetwijfeld een eigen uitleg geven aan die afspraken.