Los bericht bekijken
  #18  
Oud 18 juni 2009, 15:56
Bullet NL's schermafbeelding
Bullet NL Bullet NL is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 28 april 2008
Locatie: Groningen/@Ziggo Noord/Oost
Ziggo Internet: Alles-In-1 Extra 120/10Mbit, Ubee EMV3200B, D-LINK DIR 855
DTV: Digtaal TV Totaal, HD Pakket & Eredivisie Live, Humax 5050C, Samsung DCB-H360RA, Smit CI+
Berichten: 2.328
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door foxy Bekijk bericht
Zover ik kan zien, zijn dit documenten uit 2008.
In hoeverre is dit nog actueel?
Ik ga er van uit dat er inmiddels weer genoeg andere bij zijn gekomen?

Deze meeste routers worden nog steeds verkocht, als je ff zoekt op hardware.info kom je zelfs grafieken tegen met doorvoersnelheden e.d.

Er staat ook een artikel waar je o.a. rekening mee moet houden, stel je hebt een ziggo alles-in-1 extra abonnement, waarvan Ziggo heeft aangekondigt dat de snelheid richting de 80MBit gaat heb je wel een router nodig die dit onderteunt, daarnaast kan het verstandig zijn om op QoS ondersteuning e.d. te letten.

Routers heb je in verschillende prijsklassen, er kan echter wel verschil in prestatie zitten. Het heeft natuurlijk weinig zin om nu een nieuwe router te komen die opvoorhand de 80Mbit doorvoersnelheid niet aankan.

Hou er rekening mee dan wanneer Ziggo de EuroDocis3 snelheid volledig gaat toepassen op haar netwerk dat de snelheid dan richting de 400Mbit/sec gaat...... of te wel je hebt een router met 1gigabit aansluiting nodig, anders kapt hij de snelheid al af bij binnenkomst in de router... Gigabit, Wireless-N en ook nog een router die hardwarematig snel genoeg is (80Mbit +)

Er zijn dus wel degelijk dingen om rekening mee te houden wanneer je niet binnen 2 jaar weer een nieuwe router moet/wil kopen om gebruik te maken van de snelheid die Ziggo dan aanbied.