Los bericht bekijken
  #1  
Oud 18 juni 2009, 01:19
iCy^'s schermafbeelding
iCy^ iCy^ is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 13 januari 2009
Locatie: Ter Apel @home
Ziggo Internet: Ziggo AllinOne2
Berichten: 29
Standaard Het compleet krijgen van een bestelling...

Ik zal eerst de geschiedenis vertellen hoe ik met veel pijn en moeite een Ziggo All in One bundel probeer te bestellen voor mijn schoonmoeder.

1. We hebben in December een All-in-One Plus bundel besteld met daarbij Tv Digitaal Totaal en VolopBellen Avond Weekend om het opgeleverd te krijgen begin Februari.
2. In Februari regelmatig te horen gekregen dat er een uitgestelde levering is op het hele pakket en levering was onbekend terwijl ze wel een opleverdatum hadden gegeven?
3. In maart heb ik ook nog 1 a 2 keer gebeld en er is toen geen pakket geleverd.
4. Eind maart nog steeds geen pakket en we hebben toen weer gebeld. Het pakket is door een fout van TNT niet geleverd en het was heel ergens anders geleverd in Nederland.
5. In april is er een monteur geweest om de modem te installeren zodat S. Rademaker kon bellen en internetten
6. Na diverse telefoontjes is eind Mei eindelijk een digitale ontvanger binnengekomen, maar zonder tv installatiepakket. Ik heb toen gelijk gebeld en er werd verteld dat de installatiepakket voor TV apart wordt verzonden
7. Maandag 15 juni gebeld naar Ziggo, en werd verteld dat dit niet apart werd verzonden en een medewerkster zou alles corrigeren.
8. Woensdag 17 juni een brief gekregen dat Schoonmoeder een nieuw abbonement krijgt en dat ze 40 euro moet betalen voor een tv installatie pakket..

Het is zeer onterecht dat ze moet betalen voor een tv installatie pakket want ze hoort deze nog gratis te krijgen omdat ze een nieuwe all-in-one bundel heeft besteld. Ze moet tevens dan ook betalen voor TV Digitaal Totaal, terwijl ze nog geen 2 maanden gratis TV Digitaal totaal heeft gekregen omdat Ziggo de smartcard niet heeft opgestuurd.


Nu is de vraag, wat te doen als ik niet met ziggo eruit kan komen? Instanties inschakelen?

Laatst gewijzigd door iCy^; 18 juni 2009 om 07:57