Los bericht bekijken
  #629  
Oud 17 juni 2009, 22:22
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
Ik weet niet of betreffende TV-toestellen ge-upgrade worden. Als dit wel het geval is dan kan dit betekenen de lijst niet meer aan te passen is.

Inderdaad, dat is ook mijn conclusie.
Citaat:
Ik weet zelf niet precies hoe dit geimplementeerd is in de test samples. Ik zal hier de komende dagen naar kijken. Ik kan het niet vergelijken met versie die nu verkocht worden, omdat ik daar niet over beschik.
Als je dat zou willen doen en de bevindingen dan hier zou willen melden, graag.

Bij de momenteel in de handel zijnde Sony CI+ toestellen uit de W5500 serie is het zo dat altijd een extra handeling vereist is om een favorietenlijst te bereiken, dat de volgorde van de zenders in een favorietenlijst altijd gecorreleerd is aan de kanaalnummers van de betreffende zenders in de basislijst, en dat de normale +/- toetsen op de afstandsbediening niet te gebruiken zijn om zenders uit een favorietenlijst te selecteren.

Het elimineren van de - bestaande - mogelijkheid om de basislijst geheel naar eigen inzicht aan te passen zou dan ook een wezenlijke reductie van de functionaliteit van deze toestellen inhouden, waar werkelijk niemand op zit te wachten, en die de toestellen voor bepaalde toepassingen zelfs onbruikbaar zouden kunnen maken.