Los bericht bekijken
  #628  
Oud 17 juni 2009, 21:51
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.033
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Riparius Bekijk bericht
Dit is tenminste een antwoord, maar nog niet helemaal het antwoord dat ik wil hebben. Als de 'basislijst' niet kan worden aangepast in de door Ziggo te certificeren CI+ TV-toestellen, dan betekent dit dus dat Ziggo inderdaad restricties gaat eisen op de bestaande functionaliteit van (sommige) CI+ TV-toestellen. In de Sony CI+ toestellen van de W5500 serie zoals die momenteel in de handel zijn is de basislijst namelijk wel naar eigen inzicht aan te passen. Ik interpreteer dit antwoord van anoniem dus zo dat dit na een firmware update met een door Ziggo gecertificeerde firmware niet meer het geval zal (kunnen) zijn. Verlies van functionaliteit dus (zoals ik al vermoedde).
Ik weet niet of betreffende TV-toestellen ge-upgrade worden. Als dit wel het geval is dan kan dit betekenen de lijst niet meer aan te passen is.
Ik weet zelf niet precies hoe dit geimplementeerd is in de test samples. Ik zal hier de komende dagen naar kijken. Ik kan het niet vergelijken met versie die nu verkocht worden, omdat ik daar niet over beschik.