Discussie: Klacht: Opnamen mislukken
Los bericht bekijken
  #52  
Oud 17 juni 2009, 21:09
dirk200's schermafbeelding
dirk200 dirk200 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 maart 2009
Locatie: volendammultikabel
DTV: humax
Berichten: 27
Standaard e-19 help

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pio Bekijk bericht
Het E19 probleem moet bij jullie toch ook te reproduceren zijn? Als ik mijn decoders een tijdje uit heb gehad krijg ik in bijna alle gevallen een E19 melding. De Samsung 360 heeft hier het meeste last van en die moet ik soms echt van de stroom afhalen om het op te lossen. Ik vind het zwaar irritant dat ik soms wel 5 minuten moet wachten op beeld en kan me voorstellen dat je met een PVR die daardoor alleen maar zwart opneemt helemaal gek wordt.
Hier in de gemeente is ziggo vanaf april met het totale pakket op de kabel gezet ongecodeerd alle zenders vrij te ontvangen, gelijk dit apparaat gekocht de opnames gingen goed(geen e-19) meldingen.
Nu sinds een paar weken na de preview periode zijn alleen de pakketten waarop je geaboneerd bent te zien. Nu vaak na het opstarten de e-19 melding op normale kanalen voor ong 1 minuut, Daar gaat t ook mis met een paar opnames de laatste tijd. Als hij uit standby moet gaan opnemen krijgt hij waarschijnlijk ook eertst die melding, reden genoeg voor de humax om de opname te cancelen.
Ik hoop dat de mensen van ziggo hier wat aan hebben met testen.
Het lijkt toch of het veriffieren van de smartcard gegevens te traag gaat ofzo iets, is er misschien een zending smartcards niet helemaal goed is(te traag benaderbaar).

Ziggo succes met het oplossen van dit probleem , een pvr die niet goed opneemt is uiteindelijk waardeloos.