Discussie: Aanleg kabeltv
Los bericht bekijken
  #4  
Oud 17 juni 2009, 20:06
Marco M's schermafbeelding
Marco M Marco M is offline
Member
 
Geregistreerd: 21 mei 2008
Locatie: -
Ziggo Internet: Alles-in-1-extra
DTV: Mediacenter met Anysee Tuner
Berichten: 35
Standaard

Ik ben de afgelopen maanden bezig geweest met de aanvraag voor de aanleg van een kabel tot en met de oplevering van een alles in 1 pakket.

Om te beginnen moet je via de website www.aansluitingen.nl een aanvraag indienen om de cai kabel aan te laten leggen. Hier geef je ook aan hoeveel meter de aansluiting van de openbare weg komt te liggen. Als de aanvraag geaccepteerd is, krijg je een offerte toegestuurd. Als je akkoord gaat met de offerte gaat de uitvoerder een vergunning aanvragen bij de gemeente/stad. Als de vergunning binnen is wordt de graafploeg ingepland en vervolgens een monteur die de kabel komt afmonteren in de meterkast. Dit alles duurt wel een paar maanden.

Als dit allemaal achter de rug is, moet je dus bij Ziggo je producten aan gaan vragen. Tenminste dat dacht ik. Inmiddels ben ik vier aanvragen en 4 annuleringen verder. Na veelvuldig contact met de helpdesk van Ziggo had ik eindelijk iemand aan de lijn die mij vertelde dat eerst de afdeling "aanleg" dit adres moet koppelen met de producten die beschikbaar zijn. (Internet, Telefoon etc). Dan krijgt het adres een NRM nummer (als ik het goed verstaan heb). Als dit gebeurd zou je dus je bestelling kunnen doen.

De status van mijn aanvraag is momenteel in handen van de afdeling "aanleg" . Wordt vervolgd dus........