Los bericht bekijken
  #2  
Oud 17 juni 2009, 14:35
copymaster's schermafbeelding
copymaster copymaster is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 21 maart 2008
Locatie: Zuidhorn/@Home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra / Cisco EPC3925
DTV: Humax 5200C, Humax iPVR 9200 C
Berichten: 610
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TacoBorg Bekijk bericht
Sinds vrijdag ongeveer vertonen alle TV analoge zenders hier thuis een soms grofkorrelig beeld. Ik heb thuis alle aansluitpunten gecontroleerd maar het resultaat blijft eender. Ook de tweede tv vertoont hetzelde euvel. De eerste tv is 10 dagen terug gekocht en functioneerde meteen prima. En nu dit ... Meer mensen in mijn omgeving hier last van? Helpdesk Ziggo bellen heeft geen zin, je krijgt daan de gebruikelijke bla-bal over loszittende stekkers etc.
Loop even naar je buren en kijk of die ook dit probleem hebben of sluit een tv met een zo kort mogelijke kabel op het AOP (het punt waar de groene kabel je huis binnen komt) aan en bekijk het resultaat. Geef dit resultaat door aan de helpdesk van Ziggo. Als het beeld direct op het AOP wel goed is zul je de huisinstallatie moeten controleren. Je geeft niet aan of alle kanalen dan slecht zijn of maar een paar. Het kan zijn dat een versterker in een van de wijkkasten problemen heeft.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TacoBorg Bekijk bericht
Ik las ergens dat HD op komst is voor de Nederlandse publieke zenders, het zal toch niet zo zijn dat analoog wat 'slechter' gemaakt wordt om de kijkers snel aan de HD te krijgen?
Die opmerking is complete onzin en slaat nergens op.